מסעדת באקארו ברעננה מזמינה אתכם לגלות את השילוב המושלם בין בשר מעושן לאלכוהול משובח.
צביקה עשת בעלי המסעדה, מה בתפריט?
"ערב יינן בשיתוף עם יקב יתיר תחת הקונספט, "שידוך בין אוכל ליין'. אנחנו מגישים שלל מנות, אליהן יותאמו יינות כמו רוזה, קברנה סוביניון, סירה וכו', בהתאם לכל מנה. למשל רוזה עם פרגית באקארו שעברה עישון, יין הר עמשא עם נתח קצבים שנצרב בגריל וכו'. זה יקרה בשלישי 27.6 החל מהשעה 19:30, במחיר 210 שקלים לסועד. המלצה שלנו, תכינו נהג תורן כי לפי כמות סוגי היין שתטעמו, תצטרכו אחד".
תגובות