מי: דניאל דובשני (30), תושבת רעננה, משלבת בעמודי הפייסבוק והאינסטרגרם שלה בין אוכל ועשייה בתחום הקולינאריה.
ברשת: “אני מחזיקה בעמודי פייסבוק ואינסטגרם תחת השם Danielle Duvshan, עם תמונות שאני בעיקר מצלמת או משתפת. זה יכול להיות כל תמונה שהיא בעיני יפה ומעניינת. נופים, אוכל, מקומות מיוחדים וכו’. למזלי, אני בתחום בו העבודה שלי, מנהלת מחלקת הקולינאריה והתיירות במשרד יחסי הציבור של זאביק דרור, היא עם השפים והמסעדנים המובילים בעולם כך שאני מצלמת אוכל שהוא ממש אמנות. אין לי אלפי עוקבים, משהו בסביבות האלף, אבל אני מקבלת המון תגובות, בעיקר על מנות מיוחדות או תמונות שלי שהן מעניינות. אני עוקבת אחרי אנשים ובלוגרים מעניינים כמו פודיז וגם אחרי אנשים שמתעסקים באוכל. למרות שהעמוד משמש אותי בעיקר לשמירה על קשר עם חברים טובים ועבודה, אני מודה שאני כל יום נכנסת לעמודים שלי כי מבחינתי זו ממש עבודה והשקעה. ממש חשוב לי להעלות תכנים ותמונות קלוז אפ של אוכל טוב ויינות מעולים. יוצא שפעם בשבוע לפחות אני גם מעלה תמונות שלי. התמונה אגב, שגררה הכי הרבה תגובות היתה דווקא תמונת שקיעה מנסיעת עבודה ל-Club Med באי המדהים מאוריציוס. אני לא מעלה תמונות סלפי”.
תגובות